, Author


Je zajímavé, jak ke sportu každý přistupuje po svém. Je důležité si připomenout (a to vlastně docela pravidelně), že sportujeme sami pro sebe, ne pro nikoho dalšího. Proč je tato věta tak důležitá? V dnešní době, kdy se náš život odehrává převážně na sociálních sítích, je to vlastně bezpodmínečné pravidlo. Sportujeme tak velmi často pro to, abychom své krásné tělo mohli ukázat na obrázcích a fotkách. Spíše u mladých slečen je běžné, že začnou sportovat pro to, aby svému bývalému příteli ukázali, o co přišel. Žádná z těchto cest se nedá nazvat špatnou, pokud nás dovedou ke sportu, který přestane fungovat jako prostředek, ale jako cíl.

tílko

Přesto je tolik lákavé pochlubit se tím, co jsme se svým tělem dokázali, aby to konečně ocenili i ostatní lidé. Jenže na sociálních sítích se může kdykoli objevit někdo, kdo má dokonalejší tělo než my a z pocitu hrdosti se tak velmi rychle může stát pocit méněcennosti a závisti. Nebo se pod Vaším příspěvkem může objevit hanlivý komentář, který naprosto strhá to, na čem jste posledních několik měsíců dřeli. A ani jedno, ani druhé není pro Vaši psychiku dobré. Sportovat máme pro to, abychom si dlouho udrželi zdravé a funkční tělo, které nám bude dlouhé roky dobře sloužit.

sportovní tílko

Cvičit můžete také pro to, abyste na chvíli odpočinuli od pracovních povinností, které Vás neustále dohání. Nebo je to třeba i tak, že se na pravidelných lekcích potkáváte s přáteli, se kterými máte podobné radosti a starosti, o kterých si můžete popovídat. Přesto, že je oblečení na sportu to nejméně důležité, je dobré se do začátku vybavit kvalitními tílky https://www.c-store.cz/Tilka-c104_1359_3.htm a kalhotami, ve kterých Vám půjde cvičení samo. Může to tak být jedna z motivací, které Vás u sportu udrží dlouhou dobu, o což vlastně jde. Vytvořit si nový zdravý návyk, který budete schopni konzistentně a dlouhodobě dodržovat.