, Author


Pokud také čerstvě napouštíte bazén, tak logicky každý ví, že voda v bazénu bude opravdu hodně studená. A povím vám, že já osobně nemám ráda studenou vodu v bazénu. I kdyby venku třeba bylo dvaatřicet stupňů Celsia, mě by nebavilo lézt do bazénu, kde je třeba jenom patnáctistupňová stupňová teplota. Nemám ráda studenou vodu, ani když je venku horko. Proto, pokud také chcete mít teplou vodu v bazénu, tak vám doporučuji, abyste si pořídili solární plachtu na bazén. Solární plachtu na bazén seženete například na webové stránce chlorito.cz.

Doma používáme solární plachtu.

Jsou tady nejenom solární plachty na bazén, ale i jiné solární plachty a také například chlor a další doplňky, které potřebujete k bazénu. Třeba bazénová chemie a podobně nebo bazénový vysavač. S bazénovou chemií také buďte kamarádi, protože jinak vaše voda v bazénu se velice rychle zkazí, a to nikdo nechce. A to zvlášť, pokud máte třeba opravdu velkoobjemové bazény, které jsou opravdu obrovské. Určitě byste potom nechtěli, abyste museli každý týden vodu měnit. Že by třeba vaše voda zezelenala, to je nehygienické. A ještě bych se nyní chtěla vrátit k solárním plachtám na bazén.

Není nad to mít čistý bazén.

Není to jenom tak výhodné, že vám to ohřeje vodu, protože solární panely a vlastně v tomhle případě solární plachta na bazén, tak tam vám právě zahřeje vodu v bazénu. Tuto solární plachtu dáte na bazén a jakmile začne svítit slunce, tak tím se automaticky začne prohřívat bazén. A komu by se tohle nelíbilo? Je to opravdu jednoduché. Je to opravdu skvělá věc, jak rychle zahřát vodu a vlastně téměř zadarmo. Vy si jenom koupíte solární plachtu na bazén a sluníčko se potom postará o zbytek. Tady jde vidět, že i solární energie získáte zdarma. Solární plachta na bazén také slouží jako ochrana bazénu, protože když na tom bazénu bude plachta, tak vám vlastně do bazénu absolutně nic nespadne.