, Author


Pokud také máte venku nějaké velké schodiště, tak doporučuji, abyste tam měli hlavně nějaké zábradlí. No exteriérová zábradlí Kmkdesign si můžete vybrat například na webové stránce kmdesign.cz. Mimo exteriérových zábradlí se tam můžete pořídit také samozřejmě interiérové zábradlí. Pokud budete chtít, můžete si vybrat opravdu jaké chcete. Nebo pokud si vyberete s rodinou, tak tohle už je jenom na vás. Já sama, vždycky mám nejraději, když si mohu vybrat sama, co chci, protože já jsem doma na home office a doma totiž trávím spoustu času. A partner mi sám řekl, že když jsem doma stále sama, tak ať si udělám všechno podle sebe.

Moderní exteriérové zábradlí.

Ani nevíte, jak moc mě to potěšilo? Proto jsem mu slíbila, že příště uděláme zase něco podle něj. A povím vám, že když máte zábradlí na schodišti, tak je to potom opravdu o něco více bezpečné. Pevné exteriérové zábradlí vám může také zabránit vpádu. A povím vám, že když třeba spadnete ze schodů, tak to může skončit také opravdu velikou a nepříjemnou katastrofou. Znám několik lidí, kteří už spadli ze schodů. Jednoduše se přímo z kutálely ze schodů. A já si myslím, že kdyby tam bylo nějaké zábradlí anebo nějaká zarážka, že by se toho mohli chytit? Jeden pán se dokonce zlomil obě dvě nohy a loket.

Exteriérová zábradlí jsou potřebná.

A to bylo kvůli tomu, že neměl vůbec žádné zábradlí. Vždyť co je na tom tak špatného? To je tak složité si sehnat nějaké zábradlí. Vždyť navíc to vypadá i stylově. Já vím, že v poslední době jsou také velice moderní schodiště, kde není vůbec žádné zábradlí. Ale mě tohle se nelíbí. Navíc je to také vlastně nepraktické. Raději budu dbát na bezpečí a pořídím si nějaké kvalitní exteriérové nebo interiérové zábradlí. A v tomhle naštěstí nejsem sama. Dokonce i můj bratr i moje sestra říkají, že by schodiště bez nějakého zábradlí nebo bez nějaké zarážky vůbec mít nemohli.