, Author


Už ani nevím, jak vypadal můj úplně první počítač. Na tohle si vůbec nevzpomínám. Ale pamatuji, že byl opravdu hodně veliký a těžký. Vzpomínám si, že jsem měla takový veliký psací stůl. To jsem ještě chodila asi do sedmé třídy. A i když mi rodiče právě na můj školní psací stůl dali počítač, tak zabral téměř polovinu plochy. A to nepočítám, že tam ještě byla klávesnice. Musím říct, že první počítač, který jsem dostala, tak byl opravdu ohromný. Byl téměř obří, nakonec to dopadlo tak, že otec musel pořídit ještě jeden náhradní stůl, abych tam mohla někde psát úkoly.

Mám novou klávesnici.

Nebo abych mohla někde číst knihy. I když knihy jsem nejraději četla v posteli, tak otec tohle neviděl rád. Otec chtěl, abych knihy četla u stolu, jak se to, tak dělá. Prý když se čtou knihy v posteli, že se tím něčí krk a páteř, možná něco na tom pravdy bude, ale všichni mi dáte za pravdu, že četba je opravdu nejlepší v posteli. Ze začátku, když jsem měla ještě velký počítač, tak samozřejmě že byl jenom na stole. Protože do postele vůbec vzít našel. Ale v dnešní době, kdy už jsou notebooky nebo tenké počítače, však i tak můžete vzít do postele. A to bych nebyla já, abych toho nevyužila.

Na počítači upravují fotky.

Mám malý notebook a ten si samozřejmě moc ráda beru do postele. Protože na notebooku, ale i na počítači mám čtečku knih. Mám tam rozečtené online knihy. Tohle mě moc baví. Také hraji online hry. Protože když čtete online knihy, tak je to prima, takhle alespoň nikdy nezapomenete, kde jste skončili. Ovšem, ale nesmí se vám někdy vybít tablet. Když se vám vybije tablet anebo notebook, tak si samozřejmě potom vůbec nic nepřečtete. Proto potřebujete, aby váš počítač byl třeba nonstop bude zapojený. Zase potom vám nic nestane, že byste třeba nedočetli vaši online oblíbenou knihu. Mně se to zatím ještě nikdy nestalo, že by se mi třeba při četbě vybil notebook anebo počítač.