, Author


Když se má do rodiny narodit děťátko, je to o vždy šťastná událost. V každé normální a spořádané rodině se členové na nový přírůstek těší. Bez ohledu na to zda to bude holčička chlapeček všichni přemýšlí nad tím, jak se nový člen rodiny bude asi jmenovat. V mnoha rodinách se dědí jména z generace na generaci, a ani v dnešní době to není výjimkou.

miminko křest

I když v moderní době ubývá lidí, kteří se hlásí k nějakému náboženskému vyznání, často nechávají i současní třicátníci své děti pokřtít. Někdo se k tomuto kroku odhodlá, aby udělal radost rodičům či prarodičům, a bez ohledu na pohnutky je křest vždy slavnostní událost, která se slaví s rodinou a přáteli buď v restauraci a nebo u někoho doma. Po křtu v kostele většinou přichází hostina, a oslaví se tak pokřtění nového člena rodiny. Dítěti se vybere křestním jméno, které se často dává po kmotrovi.

dort křest

Bohužel život není jen o radostech, ale i o starostech a ztrátách. Zatímco na straně jedné můžeme přivítat nového člena rodiny, na straně druhé můžeme ztratit jiného člena rodiny nebo třeba někoho z přátel. Konec života je sice smutný, a každý si truchlením musí projít po svém, ale nedá se nic dělat a i toto je součást života nás všech. Pouze jen doufat, že těch radostných situací bude daleko více než těch smutných.

Asi nikdo by nechtěl slavit odchod blízkého z tohoto světa, ale nějakým způsobem se musí i v takové situaci vzdát dotyčnému hold prostřednictvím krásného pohřbu. U křtu je to jednodušší, protože vybrat výzdobu na křest je mnohem příjemnější než vybírat výzdobu na pohřeb. V našem e-shopu najdete křestní a smuteční doplňky Prima-obchod.cz, a bez ohledu na to jakou událost budete řešit, u nás najdete spoustu doplňků a výrobků, které vám pomohou připravit slavnost anebo smuteční hostinu čí výzdobu na hřbitově. Ceny jsou velice příznivé a výběr opravdu velký.