, Author


Snad každý z nás by v životě chtěl najít pravou lásku a životního partnera. Málo kdo chce zůstávat sám a nebýt milován. Po tomto splynutí touží většina z nás. Jenže najít si partnera bývá někdy docela obtížné a někdy to vypadá, že dotyčný nemá v lásce vůbec štěstí. Někdy je potřeba jít štěstí naproti, ale je důležité vědět, jak na to. Důležitou roli hraje zdravé sebevědomí, nastavení vlastní sebe hodnoty a hranic. Lásce se vyhýbá negativní nastavení mysli, zoufalství, citová nevyrovnanost či uzavřenost. Jít štěstí naproti znamená nechat v sobě probudit všechny pozitivní vlastnosti a ctnosti, být otevření novým možnostem a také mít vybudované zdravé sebevědomí.

krásná žena

Mít zdravé sebevědomí může být pro někoho poněkud náročné. Ale ač se to nezdá, dělá to opravdu hodně! A nezáleží na tom, jak člověk vypadá, koneckonců krása je subjektivní a každý ji vnímá jinak. Každý člověk může být pro někoho druhého, zejména pro toho pravého, krásný, a to jak zevnitř, tak zvnějšku. Neznamená to však, že bychom o sebe neměli pečovat a nesnažit se druhému zalíbit a pouze vyčkávat, až přijde ten pravý a zalíbíme se mu v naší přirozenosti. Vyvolený partner může přijít a může se zamilovat do naší přirozené krásy. Takový příklad je ideální a někdy se stává.  Nicméně je vždy lepší tomu dopomoci.

hledající žena

Člověk se na první pohled zamiluje nejdříve do toho, co vidí. Když vidí krásný protějšek, bude se chtít o něj dál zajímat. Ze všeho nejdůležitější je tedy nejdříve krásný přirozený zevnějšek. Ano, přirozenost a krása jde ruku v ruce! Člověk o sebe může přirozeně pečovat, dokonce se přirozeně líčit, a nebude se hned vymykat své přirozené kráse. Důležitý rozdíl je v tom, uvědomit si, co je přirozená péče a líčení a co je už umělé a násilné maskování naší přirozenosti. Mezi přirozenou cestu patří péče o naši pleť a vlasy, zvýraznění našich předností, hezké oblékání a celková péče o naše zdraví.