, Author


Když je léto nebo respektive opravdu hodně teplé počasí, tak je zábava ihned veselejší, protože když je teplé počasí, tak vlastně můžete dělat mnoho sportovních aktivit anebo zábavných aktivit venku. Mnoho lidí si myslí, že když je zima, že se člověk doma nudí, tohle ale není pravda. My právě se svou rodinou, když je venku zima anebo škaredý počasí či prší, tak hrajeme různé deskové hry. Anebo se kolikrát také celý večer díváme na filmy, pustíme si krásný film nebo pohádku anebo když jsem doma sama, tak se dívám na seriály. Pro mě je to opravdu prima zábava a také oddech, když třeba děti jsou u babičky a můj partner je na noční v práci a já doma nemám co dělat, tak si je normálně vezmu dobré jídlo, sednu si k televizi a koukám se na své oblíbené seriály.

A čím se bavíte vy?

Na seriály já nedám dopustit. Tohle mě jednoduše baví a můj partner to ví. Dokonce mě také vzal do kina na jeden takový film, který byl vlastně spojený ze seriálu. To vlastně režisér udělal z celého seriálu jeden velký celovečerní film. A mně se tohle moc líbilo, je to opravdu hodně povedené, akorát samozřejmě dávám vždycky přednost seriálu. To znamená, že u toho můžu sedět déle, takže když můj partner je vždycky na noční, tak si vždycky pustím svůj film nebo seriál.

Každé dítě má svou zábavu.

Pro někoho je to zábava, pro někoho nuda. Moje kamarádka zase říká, že je více aktivní než já, jenomže já si tohle nemyslím, protože když je teplé počasí, tak já jsem stále na kole. Anebo běhám a nebo už jsme s celou rodinou někde u vody, u bazénu. To mám také moc ráda. Ale jenom když je opravdu veliké teplo. Když je zima, tak samozřejmě na bazén nechodíme, i když znám několik lidí, kteří i v zimě chodí plavat, chodí se otužovat. Mě by nebavilo se otužovat. Pro mě by to nebyla vůbec žádná zábava. Jednou jsem zkoušela saunu a potom se otužovat a bylo to hrozné.